Over Dé Nachtmeesters

Wat doen wij precies?

Diensten

Event Productie

Wij verzorgen de gehele event productie van begin tot eind, van het boeken van de juiste artiesten tot de technische productie.

Licht & Geluid

Ook kun je bij ons terecht voor het huren van a-klasse licht- en geluidsapparatuur. We verhuren enkel op projectbasis in combinatie met een technicus. 

Event Support

Zoek je alleen een ervaren technicus of bijvoorbeeld een stagemanager? Ook hier kunnen we je mee helpen. 

Artiesten

Is alles al geregeld behalve een ervaren DJ die jouw event tot een hoogtepunt gaat brengen? Bel ons en we kijken wie het beste bij jouw event past.  

Dit is wat wij doen, voor jou.

Dé Nachtmeesters is kort gezegd een evenementenbureau en een agency. Je kunt bij ons terecht voor het boeken van een DJ, het organiseren van een feest of de volledige productie van jouw evenement. Maar we zijn meer dan dat. Wij zijn een collectief. Een breed netwerk van ervaren artiesten en technici binnen de evenementenbranche met de gedachten: samen staan we sterk en komen we verder. Door ons grote netwerk kunnen wij in bijna alle gevallen leveren. Nee is dan ook geen optie.

Of het nou gaat om een bedrijfsfeest op het strand of een technofeest op een schip. Wij regelen dat het een memorabele ervaring wordt. Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, want gewone feestjes en events zijn er al genoeg.