Het gezelligste après ski feest op het water!

Rudi's Après-Ski Boot

Op 1 april brengen wij de gezelligste Oostenrijkse Après-Ski naar je toe met Rudi's Après-Ski Boot.

Aan boord van de schitterende MS Eivissa gaan we met z'n allen een uniek en bloed gezellig feest bouwen! Après-Ski op het water, en daarom dopen we het schip éénmalig om tot de zuipschuit. 

Bekend van o.a. Indian Summer Festival brengt Der Rüdi samen met zijn "haus" Dj's de Oostenrijkse Après Ski naar jouw feest met 100% eSKILATie garantie!

Een avond vol bier, schnaps, de beste live artiesten en natuurlijk de enige echte Rudi.

Line-Up: 

Rudi's Après-Ski Bar

Het Feestteam

Hitmeister Heino

Zanger Theodoor 

FAQ

1. Wat is Rudi's Après-Ski Boot precies?

Rudi's Après-Ski Boot is een après-ski feest op een partyboot. 

Het feest is afgeleid van Rudi's Après-Ski Bar, een stage op Indian Summer festival. Op dit festival host Rudi al 5 jaar een eigen stage welke ieder jaar een doorslaand succes is. Door dit grote succces is Rudi ook buiten het festival een veel geboekte party act geworden. 

2. Hoe oud moet ik zijn?

Bij ons geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je een dag na het evenement jarig bent. Bij twijfel zullen we om een (geldig) legitimatiebewijs vragen. Als je de dag zelf jarig bent ben je natuurlijk van harte welkom om deze bijzondere dag met ons te komen vieren.

3. Moet ik verkleed komen? 

Uiteraard moet je helemaal niks, maar het lijkt ons wel heel gezellig als iedereen in zijn of haar wintersport outfitje op komt dagen. 

4. Zijn er lockers aanwezig?

Nee, we hebben wel een beheerde garderobe. De organisatie kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor verlies of schade. 

5. Waar kan ik een kaartje kopen?

https://rudisapresskiboot.eventgoose.com/

6. Kan ik tussentijds de boot af? 

Het idee is dat we een mooi stukje gaan varen, want we zitten tenslotte op een boot. Wel zullen we een tussenstop maken om artiesten af te zetten. Mocht je echt van boord willen zal dit rond 20.30 kunnen, dus zorg dat je klaar staat met je jas, want we zullen slechts enkele minuten aanmeren. 

7. Moet ik mijn ticket uitprinten? 

Het liefst wel, uiteraard kun je je ticket(s) ook laten scannen vanaf je telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is. Wij adviseren dan ook om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon en een screenshot te maken, zodat je je digitale ticket altijd snel bij de hand hebt. Zorg daarnaast ook dat de helderheid van je scherm op maximaal staat.

8. Hoe kan ik betalen voor mijn drankjes tijdens Rudi's Après-ski Boot? 

Aan boord betaal je met munten die je de gehele avond kan gebruiken. Deze munten kun je aanschaffen met een pinpas of contant. Er is geen mogelijkheid om overgebleven munten retour te geven aan het eind van de avond. 

9. Is er ook eten aan boord?

Jazeker! Er zullen verschillende typische Oostenrijkse hapjes en maaltijden aanwezig zijn, zodat je een lekkere bodem kunt leggen voor al die borrels. 

10. Het is op een boot, zijn er dan wel (voldoende) wc's?

Meer dan genoeg zelfs en wij zorgen voor een lieve toiletjuf, zodat jij onbezorgd je biertjes kan drinken en niet hoeft te wachten als de nood te hoog wordt. 

11. Wat als ik iets verlies tijdens het feest?

Direct na afloop wordt alles opgeruimd. We verzamelen alle gevonden voorwerpen en deze kun je in de week na het event afhalen op de boot. 

12. Ik heb een vraag over mijn ticket

Voor al je vragen m.b.t. de tickets kun je het beste even kijken op de site van onze ticket partner: https://eventgoose.com/help-desk-bezoekers/